tisdag 1 april 2008

Wikisen är igång

Jag har tillsammans med min kollega Magnus skapat en wikis för vår klass och deras föräldrar. Här kommer vi att lägga ut veckobreven och annan information. Vi har försökt att göra det som en samligsplats för all information som föräldrar och elever kan tänkas behöva. Det känns verkligen mycket bra och att det dessutom kommer att underlätta i vårat arbete. (Inga extramail behövs skickas med "oj jag glömde bifoga"-texten)

Tanken är att eleverna i första hand ska bli medlemmar för att kunna delta i diskussioner och ev. skriva in någon information. Klassen är inbjudna och några har redan blivit medlemmar. Även föräldrarna har vi tänkt att bjuda in lite senare.

Än så långe har vi inte fått någon respons från föräldrar men hoppas på det snart...
Under hösten har jag förstått att skolportalen ska dra igång vilket bygger på samma princip. Det är ju aldrig fel att ligga steget före...

Arbetet med matteproblemsida med våra 9:or är förberett och kommer att startas nästa vecka. Då ska vi tillsammans med våra två grupper inleda "projektet" och försöka se till att alla kommer igång. Känns spännande!!

Våren är nog inte långt borta den här gången :-)

//Karin

Inga kommentarer: